Относно Garden of Life

Ние се надяваме, че след като прочетете това, Вие ще разберете по-добре големия път, който изминаваме за да сме сигурни, че нашите продукти са най-невероятните на пазара!

Ние, Garden of Life доставяме премиум пълноценни храни и добавки!

Ние сме фанатично отдадени на храната. Ние сме различни по този начин. Независимо дали правим витамин, пробиотик или протеин ние винаги започваме с истински храни и те осигуряват на нашите формули най-добрата сила.

Ние сме различни и по друг начин. Синтетично създадените, химически "пробиви" от огромни комерсиални лаборатории по света не са за нас. Нека другите фирми да продават тези "добавки". Не, благодаря!

Колкото сме фанатични в това какво влиза в нашите продукти, още повече сме обсебени от нещата които не влизат в тях. Ние мразим тези синтетични химикали, които повечето компании използват в техните продукти. Е, докато другите прекарват своето време заети с постигане на "по-ниски разходи" и "ефикасност", ние сме безкромпомисни с Вашето здраве.

Забавете оборотите, направете го на ръка, отгледайте го в богата почва без ГМО, с достатъчно слънце, въздух, вода и време и резултатът ще бъде най-добър. Приберете реколтата, когато е готова. Отнесете се с грижа. Превърнете я в мощна хранителна добавка. Това е нещото, за което се борим.

Това е нашия живот, нашия бизнес и нашия опит.

1. Науката на пълноценните храни
Вашето тяло е създадено да се храни, обработва и получава необходимите за него елементи от храната – истинска, здравословна храна. Затова, когато ние създаваме своите продукти, ние започваме с търсенето на храна.

Кое е "ценното" в най-висококачествените храни, което ние пропускаме в нашите диети?

Кои от тези храни имат най-големия потенциал да окажат влияние и да дадат сила за постигане на изключително здраве?

2. Чистотата е Здравословност
Ние започваме с това, което влиза в нашите продукти – истински, пълноценни съставки. Но ние не спираме дотук. Ние обръщаме изключително внимание какво запазваме от тях в крайния продукт.

Кога за последно Вие откъснахте ябълка, обърнахте я за да прочетете съставките и видяхте в съдържанието списък с химикали?

Ако те не са във Вашата храна, тогава не го искаме и в нашите хранителни добавки. Ние използваме независими фирми за сертифициране, които да докажат чистотата на нашите продукти!

3. Проследимост и Контрол
Проследимостта е ключът, който прави продуктите на Garden of Life толкова специални. Тя започва със знанието откъде идва всяка една съставка в нашите продукти и познаването на всеки един наш източник, откъдето се снабдяваме: къде е израснал; начин на работа във фермата; как плащат и се отнасят с работниците във фермата – всичко.

Само погледнете нашите формули. Нашата серия mykind Organics, създадена съвместно с Алисия Силвърстоун е направена от органични плодове и билки – всеки продукт от серията е сертифициран от USDA Organic и удостоверен, че не съдържа ГМО от NON GMO PROJECT.

Точно затова е толкова важно да се започне със плодове и заленчуци, които не съдържат химикали и са сертифициран от USDA Organic и удостоверени, че не съдържат ГМО от NON GMO PROJECT. Ние искаме да извлечем само доброто от храните, които са отгледани без вредни практики.

Ние го правим, защото това е единствения начин, който познаваме за да изпълним нашето обещание за постигане на изключително здраве.

Нашите сертификати:


USDA Organic

Получени от храни, които са отгледани без използване на пестициди или изкуствени торове, отпадни води, генетично модифицирани организми или йонизиращо облъчване.


Одобрени от Non-GMO Project

Най-надеждната независима проверка за Северна Америка – гарантира, че не са използвани ГМО в отделните храни или продукти.


Certified Vegan

Продуктите, носещи логото Certified Vegan не трябва да съдържат никакви животински продукти, странични продукти от животниски произход или химически продукти, тествани върху животни.


Certified Gluten-Free

Логото Certified Gluten-Free представлява независимо потвърждение на качеството и чистотата на продуктите, всички от които отговарят на най-стриктните норми за неналичие на глутен продукти.


NSF Gluten-Free

Сертификатът NSF Gluten-Free гарантира, че компаниите имат план за производство на продукти без глутен и са съгласни да подлежат на проверки на тяхната продукция и съоръжения на място.


Star-K Kosher

Сертификатът Star-K Kosher Certification контролира десетки хиляди хранителни продукти и заведения за хранене, включително ресторанти и кафета.


U Kosher

Ортодоксалната организация Union's Kosher е най-голямата сертифицираща агенция в света. Към 2010 г., тя контролира повече от 400 000 продукта в 8 000 предприятия в 80 различни страни.


NSF Certified for Sport

Марката NSF Certified for Sport® гарантира, че продуктите не съдържат нито един от около 270+ субстанции забранени от главните организации за атлети.


Informed-Choice

Informed-Choice Lab работи с експерти по тестването от целия свят и световни правителства за да постави стандарт за забранени субстанции и гарантира, че продуктите са тествани за такива от световната спортна антидопингова лаборатория LGC.


LEED Gold

LEED е сертификационна програма за зелено строителство, която оценява най-добрите в този клас строителни стратегии и практики. Garden of Life притежава златен статус.


Green-e Energy

Водеща за Америка доброволческа сертификационна програма за възобновяема енергия. Green-e Energy сертифицира възобновяеми енергийни източници, които покриват стандартите за опазване на околната среда и защита на потребителите.


B-Corp

B-Corp е неправителствена организация, която служи на глобалното движение на хората, използващи бизнеса като сила на доброто.